Winkelwagentje0 Item(s)
Valuta:
UGG

UGG Stopcontact, UGG Accessoires, Goedkope UGG,

Privacy verklaring

Privacy verklaring

Wij erkennen dat u schelen hoe we gebruiken en het delen van informatie over jou. Dit privacybeleid is bedoeld om u te vertellen wat informatie over u wordt verzameld, gebruikt, gedeeld en beschermd. Dit privacybeleid is alleen door ons verzameld via deze website en onze klanten in verband met deze website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor alle informatie die u openbaar maken in de openbare forums of post op een website.

Voor het verzamelen van uw gegevens, zullen wij u vragen of u het eens of niet.

Welke klant informatie wordt verzameld en opgeslagen?

Wij verzamelen persoonlijke informatie en niet-persoonlijke informatie op deze site. Persoonlijke informatie omvat:

De informatie die we verzamelen om te bepalen op deze website of neem contact met klanten, zoals de volledige naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcardnummers en creditcard vervaldata. De persoonlijke gegevens worden alle aangeboden door de klanten als ze plaats of neem contact open Customer Service accounts, orders. Deze informatie wordt alleen gebruikt voor de in dit privacybeleid beschreven doel.

Niet-persoonlijke informatie omvat:

De informatie die we verzamelen op deze website die is gerelateerd aan het gebruik van deze website, zoals demografische informatie en andere anonieme statistische gegevens. Deze informatie wordt gebruikt voor het analyseren en verbeteren van deze website en de ervaring van onze klanten te optimaliseren.

Hoe kunnen we gebruiken en informatie te delen?

Wij, de persoonlijke informatie en niet-persoonlijke informatie alleen voor het doel beschrijven we in dit privacybeleid, en we beloven om persoonlijke informatie van klanten met anderen zonder toestemming van de klant te delen.

Wij kunnen de persoonlijke informatie met derden die diensten zoals de verwerking van betalingen en autorisatie, bescherming tegen fraude en kredietrisico vermindering van het risico, product customization, orderverwerking en de scheepvaart, marketing en promotiemateriaal distributie, website aan te bieden aan de evaluatie te delen delen, maar we zullen alleen kunnen ze de informatie die bij gebruik van hun diensten.

We kunnen niet-persoonlijke informatie op onze website om kwaliteit en klantenservice te verbeteren ¬°doorgeven aan onze marketing partners en adverteerders.

Hoe kunnen we persoonlijke informatie van klanten te beschermen?

We maken gebruik van diverse veiligheidsmaatregelen, waaronder Secure Socket Layer (SSL) encryptie technologie om persoonlijke informatie die we verzamelen op de site te beschermen. Als een klant wil registreren als lid van onze website, e-mailadres en wachtwoord nodig om in te loggen en maak een klant account. Klanten moeten voorzichtig zijn over het verstrekken orderinformatie voor anderen. Als een klant zijn / haar wachtwoord vergeet of zich bewust wordt van verlies, diefstal of ongeautoriseerd gebruik van zijn / haar rekening, of moeten informatie te corrigeren kan hij / zij contact opnemen met onze klantenservice via e-mail of online service.

anderen

U kunt bepaalde persoonlijke gegevens via het account management dashboard te werken.
Als je naar onze website via links op andere websites, wij zijn niet verantwoordelijk voor de aangeboden naar andere websites je vandaan komt informatie.

Alle wijzigingen in dit privacybeleid zullen plaatsen op deze website. We kunnen ook e-mails over de veranderingen.
Copyright © 2018 www.trendstobrands.nl. Powered by UGG Stopcontact